The smart Trick of خواص میوه عناب خشک That Nobody is Discussing

این میوه، کوچک و شیرین است که دو دانه درون خود دارد. عناب خشک بافتی سفت و جویدنی و طعمی شبیه به خرما دارد. طعم عناب خام شیرین و مانند سیب است و می‌توان آن را به عنوان میان وعده استفاده کرد. عناب خشک نیز معمولاً برای استفاده در دسرها یا خوردن به تنهایی فروخته می‌شود.

اگر دچار مشکلات قلبی هستید ماساژ را به شما پیشنهاد می‌کنیم که در مقاله ماساژ قلب به آموزش آن پرداخته‌ایم.

عناب می‌تواند التهاب را کاهش دهد. استفاده موضعی از عصاره عناب می‌تواند به تسکین دردهای عضلانی و مفاصل کمک کند. روغن دانه عناب دارای خواص ضد التهابی است.

در این مقاله از گهواره قصد داریم بگوییم خواص عناب خشک چیست و چطور می‌توانید از فواید آن بهره‌مند شوید.

اگر شما کم‌خون باشید، به طور قطع دارای ضعف عضلانی، سوءهاضمه، خستگی مفرط و سرگیجه هستید که برای رفع آن باید فورا اقدامی بکنید.

از آشپزی گرفته تا مصارف دارویی راه‌های زیادی برای استفاده مردم از عناب در سراسر جهان وجود دارد. در اینجا خلاصه‌ای از مهمترین کاربردهای آن آورده شده است:

خواص سیاه دانه برای لاغری، پوست، جوش صورت، مو و سلامتی و طرز تهیه روغن سیاه دانه

اگر می‌خواهید بدانید در رابطه با سلامت و زیبایی پوست خواص عناب چیست باید به شما بگوییم که مصرف روزانه دو عدد عناب خشک می‌تواند التهابات پوستی، قرمزی و خارش پوست ناشی از اگزما را کاهش داده و با تصفیه خون و بهبود گردش آن در بافت پوست، موجب از بین رفتن جوش و آکنه شود.

جالب است بدانید که این میوه به دلیل فیبر بالا و کالری کم یکی از بهترین خوردنی‌ها و میان وعده‌های روزانه به حساب می‌آید. همین فاکتور از جمله خواص عناب برای لاغری است.

سلو‌ل‌های مغز با افزایش سن شروع به تحلیل می‌کنند. این امر خطر ابتلا به تعدادی از اختلالات عصبی را افزایش می‌دهد. عناب قادر است ذهن را آرام کند.

از دیگر خواص عناب تازه می‌توان به خواصی چون خونساز بودن و ملین بودن اشاره کرد. همچنین عناب دارای لعاب بسیار زیادی است و سینه را نرم می‌نماید. استفاده درباره خواص عناب خشک از مغز میوه در زخم‌ها و بریدگی‌ها سبب سرعت بخشیدن به بهبود آن‌ها خواهد شد.

عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز می‌نامند. رویشگاه اصلی این درخت به درستی مشخص نیست ولی چنین تصور می‌شود که خاستگاه طبیعی آن به نظر در آسیای جنوبی  بین لبنان، جنوب غرب افغانستان، شمال هن ، شبه جزیره کره و جنوب و مرکز چین است و خراسان جنوبی را قطب تولید عناب کشور ایران می‌دانند.

علاوه بر این، پلی‌ساکاریدهای عناب می‌توانند با مکانیسم‌های مختلفی مانند القای آپوپتوز (تورم و متلاشی شدن) سلول‌های توموری، جلوگیری از سرطانی شدن (اُنکوژنز)، گسترش سلول‌های تومور و بهبود پاسخ ایمنی به تومورها، فعالیت ضد‌سرطانی از خود نشان دهند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *